24 November 2010

@Crispy Popiah

Salam penggemar popiah...ni ada satu popiah yang saya salu gak makan..kalau time tu kononnye saya taknak makan banyak..tapi nak alas perut je...saya makan la popiah ni..banyak, dan mengeyangkan...


Name kedai yang jual ni Crispy Popiah, selalunya ia mudah ditemui di food court2 shoping complex, contohnya alamanda..apa yang speciallnya ialah dalam popiah ni ada sesuatu yang menyebabkan dia rangup..Haa...cuba la sendiri baru tau..

Kalo tengok skali, dia macam popia basah pon ada gak..tapi sebenarnya memang tak sama..kita boleh mintak macam2 jenis, popiah yang saya mintak ni yang jenis Egg roll popiah with prawn...

ok selamat mencuba sendiri..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails