20 July 2010

Ice Snow @Ice Room

Kedai ni da ada beberapa cawangan, tapi yang saya pergi ni dekat bangi...mula-mula masuk excited sangat ,ingat ke ice cream dia macam baskin robin nye style ke...upe-upenye...

ia bukanlah Ice dan Cream..tapi Ice Snow...ala-ala salji gitu....
Yang gambar diatas ialah Avocado Ice snow..rasa dia sedap..tapi sebenarnya saya lagi suka baskin robin..hahaha tak pon new zealand...sebab ia adalah Ice CREAM..huhuhu..ape-ape yang berkrim mmg best!..

topping dengan kepingan badan, dan cornflakes..



hah...buruk kan presentation nye..memang BURUK...tempat da hi-class..tapi presentation 0....(salah satu sebab saya tak akan pergi lagi kedai ni)

Ni ialah Tempura durian...jadi bila dibelah jadilah seperti di bawah ini


Nampak tak isi durian tu..ermmm..senang cite macam cekodok durian la..Rasa sedap!!!!


Ni ialah Yam-dumpling...ala-ala pau..huhuhu..sedap la jugak..ok la....

Tapi time saya pergi kedai ni banyak lalat..bayangkan tempat dia beraircond, tapi banyak sangat lalat..huhhuhu....

apa-apa pon..selamat mencuba kedai ni...

Harga : RM 8.90+ RM 5.00 + RM 5.00 +++

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails