03 January 2015

Mount Kinabalu Heritage Resort & Mesilau Cattle Farm

Salam. Waah ingt ye kawan2, sekarang bukan pasal makanan sahaja. Tp apa apa sahaja. Pada tahun 2012 sy pergi tidur kat sini. Ok laaa jugak. Ada 2 section, kita nak bilik dalam hotel atau chalet.Tapi Chalet kan kene naik tangga.Tinggi gak. org malas cam aku susah sikittt. hehe. Ini semua kerana challet ni dibina di Lereng2 bukit kann  so mmg la xsekata kedudukannya. Ada yang diatas. Ada yg dibawah. 
Ni Bilik kami
Ni Lobby hotel. Cantik kan. Ok la..kemas. 
Ni dari bilik kami nampak dgn jelas gunungnya.. 

Ni bila da terang sikit.. matahari da naik.. nyaman kan? Sangat jelas gunungnya kan.. Jata Negeri Sabah ada gambar gunung ni .(dulu time skolah2 mesti kene afal kann.. pastu kat buku latihan skolah aku pon ad terpampang jata negeri sabah..)

Ni Bilik 

Ni da siap tgk view. nak naik da 
Nampak tu gunung kinabalu. Cantik Sangat pemandangan. Nyaman. Memandamgkan Hotel ini sangat strategic, dalam 5 minit je dari hotel ialah Mesilau Dairy Farm
Apa lg yg ada melainkan lembu2 ini. hihi. lepas tgk milking session kita boleh beli processed fresg milk nye 
Mesilau Farm

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails