15 July 2012

Red Velvet untuk Kanak-kanak

Hello..ni saya nak tunjuk red velvet kek versi kanak kanak...Ia nya ditempah oleh kanak-kanak umur 4 tahun yang menggemari kek red velvet..dan dia nak ada rumah atas kek tu..bersama-sama playgroundnye sekali..dan juga mini pool..



ini dia hasilnya

Dia nak ada Rumah 

 ada taman permainan..



pastu macam ada unsur air sikit..so adalah sebatang sungai..hehe..dan ada jambatannye..


Inilah 2 bijik kek red velvet yang disaluti cream cheese warna hijau sebagai warna tanah untuk hiasan diatas..
(cheese okay bukan cream murahan..wuahaha)





Jadi budak tu pon gembiralah melihat kek dia ni..


Ni la budak al-sofiy tu..adik saya..




Masa bukak ni..dai terkejut ..sbb da lama dia berangan nak bende ni..selama ni dia asyik tgk kat you tube je..





Dengan lahapnye..


Seronok sangat tau main ni..korang boleh la cube..aku pon main..hahah



yeah...huhu..sekian..



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails