12 March 2012

Kek Kahwin Mutiara @ Kek Fazriz

Salam, 

Hari ni saya nak paparkan gambar kek, cuba anda teka berapa harga kek ni


Ini ialah tingkat bawah..level G dan level 1
hahah




Ini tingkat atas, tingkat 2
sedikit tinggi, dipisahkan dengan tiang yang tinggi


Dan ini gambar keseluruhannya 


Saya nak, anda teka berapa harganya..
hohoho

harganya ialah RM 200
Tiga tingkat

4 comments:

Che Kay said...

aku teka 13 ribu! hahahaha

Papa-NtiQ said...

menarik blog ni..banyak post2 tempat makan menarik bolih jadik reference. Blog saya sama jugak konsep tapi baru je 4 bulan lepas create jadi senang2 tu singgah la yer kat www.blogmakanbest.blogspot.com dan jangan lupa register follower yer baru la ceria skit TQ TQ TQ....minggu lepas gi wadi hadramaut dan seri garuda emas tp tak sempat lagi nih nk update blog sbb bizi hehe..

Al-Scheira said...

ala..kaykay-teka la betul2..

thanks pade followers baru!!!

Kay said...

aku baru terlintas nak teka harga yang betul. sekali ko dah update~ tadi aku nak teka 300 hengget~ hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails