04 December 2011

Puding Trifle

Diwaktu yang bosan dan membosankan, maka saya pon bukak peti sejuk..dan ternampak puding trifle.. mak Al-Scheira yang buat..


Sedap dimakan sejuk...



Ia hanyalah, kek gulung, castard dan cream dan cheese dan buah -buahan..campak2 dalam cawan..maka jadilah macam ni..hahaha..

Okey ..

Sekian..sekadar tatapan korang..nanti bulan puasa bukak la blog ni lagi..hahaha

5 comments:

nur easy said...

dah buat tanpa cream.. next time nak try mcam ni jglah.. tentu lg syahdu rasanya ;)

Al-Scheira said...

Hehe..try la..campor mascopane cheese skali

Che Kay said...

alala macam sedap je aku tgk!

Al-Scheira said...

hahaha..mmg la sdp..ada kastard,kek ngn fulcream campor cheese

Anonymous said...

kuang ajo nak jugak.ada tak lagi kat umah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails