01 August 2011

Agar-agar Pelangi

Ni dia pencuci mulut, sesuai untuk berbuka puasa karang k kawan-kawan dan rakan pembaca sekalian alam..


Nampak macam berair je..ermm biase la..ni Al-adnin yang buat..memang tak cantik..hahahahaha


Pastu dia suruh amik gamba..(bajet best)..haha


Dan ini milo + bawah tu santan..lebihan bancuhan diatas..

sesuai dimakan waktu tengah hari..yang panas...

Kalau anda sedang berpuasa, sila tenung gambar selama 10 minit..

okey sekian 


dari dapur keluarga Al-scheira


Sarapan pagi-kentang dan sosej casserole

Setelah saya lame tak update blog...makanya, pada 1 ramadhan ni..tetiba nak update..hahaha..patutke aku update pagi2 ni..( patot sgt!!!! sambel gelak jahat)

Gambar yang akan disediakan ialah gambar lama..gambar picisan yang ada dalam kodak kamera..resepi ini didapati dari fancy club breakfast...ianya hanya memerlukan, telur,kentang rebus dan sosej sebanyak mungkin


ni gambar dari atas...selepas dibakar dalam suhu 175 darjah celcius...


Bila kita potong, nampak la kentang dan telur..eh lagi satu toping la dengan cheddar cheese sebanyak mungkin


dan ini dia..lemak dan berlemak dan berkhasiat..hahhaha

sekian dari dapur Al-Scheira

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails