03 November 2010

Steamboat & BBQ

Salam kepada pengikut ajaran penggemar makanan.hehhe..ari ni saya nak tunjukkan steamboat yang telah saya makan dengan banyaknye semalam..sebab semalam saya puasa..jadi waktu berbuka saya makan la dengan sepuas-puasnya 


Orait..ni gambar mula-mula ataw kata lain first round..huhu..saya lapa sangat time ni sebab nak buka pose katakan..



Ni yang saya amik, daging peram apa tah saya tak tahu..dan sebelah tu pepahat saiz XXL..haha



Dan, saya juga amik lagi sepinggan daging marinated with black paper sauce kot..dan sayuran sumbat..


dan ini pon same.


Dan ini isi ikan..perghhh sedap gle ikan ni bile bakar...rase macam red snapper


Dan ini Second round...


Ini Isi pepahat dah masak..sedap..saya mmg suka pepahat


Dan ini Third Round ataw pusingan ke 3


Ini ada nasik goreng..saya pon makan la..samosa pon ada..sume saya abiskan sorang , sebab saya lapar, saya puasa..hahahaaha....
erm..nasi putih, mee goreng pon ada sebenarnya..tapi saya tak berkenan


Pusingan ke -4-saya makan kambing je..ntah bape banyak saya amik..lagipon kedai ni UNLIMITED..

saya tak makan sangat ayam..



Pusingan ke 5-saya nampak ada station buat ABC sendiri, tapi saya tak tahu macam mana nak buat..saya bantai je buat..jadi la jugak..hahaha..tahpape..


dan lagi skali...


Ni aiskrim pulak untuk pusingan ke 6-aiskrim ni ditambah sebanyak 3 kali...hakhakhakha..sedap sebb ada kacang tumbuk...name aiskrim tu almond ape tah yang warne hijau tu..


Ni la tempat memasaknya..sekian

Harga: RM 38.00- sekepala
Lokasi: Dirahsiakan buat sementara waktu..hakhak


10 comments:

violetpink said...

siot la kau nk rahsia2 plak...aku da kecur air liur ni....dekat seoul garden eh....

Al-Scheira said...

july: a.ah..harusla

ifa said...

terliur aku tgk wey...

gle byk round ko bantai..

berbaloi2 wey ngn harge tu...

peningpikirapa said...

wokah3
x bleh bla statement makan banyak lapar sebab pose..


anega...
x yah pose la lu

Anonymous said...

kat mane nie leh g taw x..berminat nie...plz..~

Al-Scheira said...

kat seoul garden, ade kat IOI

Puan Syah said...

kat mana ni ye? org mengidam dah kecur liur ni

Puan Syah said...

kat mana ni ye. orbg mengidam dah kecur liur ni

Al-Scheira said...

pn syah: kat IOI mall, ad seoul garden ;)

Zulkiflee Abdullah said...

Mahal tu, di Sandakan Sabah lagi murah. Dalam sekitar RM 17.00 Hingga RM 25.00/kepala saja.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails