30 October 2010

Nasi Bariani @ JM Bariani

Nasi Bariani...!!..sebenanrnya nasi ariani sedap senang dijumpai..siapa yang biasa mesti tahu kedai mana yang sedap...tapi salah satu kedai nasi bariani yang sangat terkenal ialah JM bariani House

Menu yang disediakan memang banyak...macam-macam jenis nasi bariani ada, kambing,daging, ayam masak merah..ermm macam2 la..


ini lah yang saya pesan ; nasi bariani daging

erm sedap..tapi cara dia hidang macam nak bagi makan kucing je..kemas laaaaaaa sikit...kedai da cantik, presentation nasi ni pon tak bleh buat cantik sket ke..(kata Al-scheira dalam hati)

maaf ya saya memang cerewet kalau presentation mcm nak bagi kucing makan

tapi rasa sedap..kawan saya yang tak pernah makan pon kate sedap..huhu..puas hati la..(untuk rasa sahaja)


Yang ni tauhu bakar..hohoho..menarik perhatian saya...

tauhu dia rangup...

ini gambar SEBELUM




INI GAMBAR SELEPAS

hahaha..paham tak maksudnya apa...hahaha...
 tak payah nak cakap banyak la..

Len kali order nasi bariani je k.

1 comment:

Che Kay said...

hahahaha aku tergelak kejap gambo yang last tu. kat sini aku suke makan nasi beriani kat Restoran Anak Mami, Bundusan Penampang. SEDAP!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails