23 October 2010

Makan tengahari @ L'apprenti Putra Restaurant

Hai, saya ingin memperkenalkan satu restoren yang saya suka pergi..nah ni gambar-gambarnya..

ni compliment je...




Ni ialah gambar posisi berbeza sepinggan spagheti bolognaise, ni bukan saya makan..ni kawan saya makan..

RM 9.00


Ha..yang ni mestilah saya makan sebab ada nasi..huhu..ni name pendek dia Braise fillet of Salmon..name panjang dia saya tak ingat...

 Disediakan sekali dengan nasi rissoto yang dipanaskan dengan cheese mungkin, dan nanti makan skali dengan white cream tu..sangat berlemak..ditambah plak dengan ikan salmon ,  kesimpulannya rasa lemak2 masin la.. SEDAP!!..mesti cuba. Yang hitam-hitam tu bawang yang dimasak manis.


Banyak tau ikan salmon ni..jangan ingat tak kenyang..kenyang..!!..

RM 28.00


 Yang ni sebenarnya starter tau..saya silap susun gambar..hoho.. ni ialah chicken wing bermadu..sedap..makan dengan sos thai..lepastu ada salad sikit...

RM 7.50


Dan ini ialah pencuci mulut yang kami order...sedap KEK CHEESE ni...name kek ni pon L'apperenti cheese cake.


Makan dengan sos stroberi yang disediakan..huhu...

RM 6.50



4 comments:

nurul lalala said...

kat mana restoran ni?

Al-Scheira said...

restoren ni kat dalam UPM, serdang

Che Kay said...

alahai! menggoda gaban!

cik najihah said...

salam..kalau berminat nak lunch di restoran ni untuk cuisine yang berbeza bolehla inform sy.
kami ade buat event lunch set menu untuk greek, spanish, itali,bugis.
rm25 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails