07 April 2010

Bangi Village Steamboat

Kedai steamboat ini, bagi Al-Scheira, kebersihannya boleh bagi A, quantiti pilihan juga A, tetapi qualiti mungkin agak kurang kerana tomyam dan sup yang disediakan agak tidak memuaskan tekak Al-Scheira, kurang fresh food, banyak yang processed food. Perbandingan antara kedai makan ini dengan steamboat dekat sg.buloh yang pernah Al-Scheira paparkan sebelum ini, steamboat sg.buloh lagi berbaloi untuk pergi, kerana disitu,  peralatan BBQ and steamboat disediakan di setiap meja , tomyam nya juga sedap, ayam dan daging nya sudah dimarinate untuk BBQ.


Ni sume makanan yang ada, dan dimakan dalam 2 jenis sup yang memang dah disediakan
 Masak dalam ni la ye..
ais krim pon ada, amik je bape banyak yang anda mahu.

Harga: RM 19.90 (pilihan unlimited, makan la ape sahaja termasuk ais krim dan ABC)
Lokasi: Seksyen 7, BB Bangi

5 comments:

Dalee said...

Ini dekat redwok ke? APa nama kedai ni eh?

Sedap tak?

Al-Scheira said...

name kedai ni Bangi village steamboat..a.ah dkt sek 7 gak..
TAK SEDAP...baik korang bwk perencah tomyam sendiri kalo nak g

Atiqah said...

try redwok..sabtu nie baru nk g mkn kt sane

Anonymous said...

Terima kasih di atas komen as-schiera. Bangi village steamboat sentiasa mendptkn maklum balas pelanggan untuk mempertingkatkan mutu makanan kami. Sebagai penghargaan kami menawarkan baucer percuma bufet steamboat kepada penulis blog. Sila hubungi En Nasir 013-6060603 sebelum 31 Dis 2010.
layari web dan facebook kami di www.bangivillagesteamboat.com.my. Terima kasih.

Adzrien Shoppe said...

sedang cari steamboat sedap kat bangi ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails