30 March 2010

Al-Jazeera Restaurant

Ini ialah restaurant yang menyediakan masakan Lebanese dan Arabian juga, tetapi sebagai penggemar makanan yang mempunyai citarasa tersendiri, Al-Scheira ingin membandingkan antara restoren masakan arab yang lain, restoren ini hanya skor 4/10 point. Sekiranya anda rasa masakan disini sedap, anda patut rasa masakan di Al-Rawsha restaurant pula, dan selepas itu anda dapat bezakan yang sedap dan yang kurang.Tidak banyak gambar yang Al-Scheira ambil kali ni, kerana sangat kecewa. Al-Scheira ad membaca beberapa komen dari blog lain yang pernah makan di Al-Jazeera, semuanya mengatakan sedap, tapi tidak bagi Al-Scheira., mungkin blogger itu belum pernah makan di Al-Rawsha. Ape-ape pon Al-Scheira menghargai apa2 sahaja yang deria rasa anda rasa.
Minuman malta vs mineral water, lebih baik minum mineral water.hahah
Chicken Mandy Rice, saiz hidangan sesuai untuk seorang.
Dimakan bersama nasi. Tapi selalunye Al-Scheira suka makan Mandy rice dengan yogurt. Kali ni pelik sket
Tak sesedap yang Al-scheira pernah makan ditempat lain

Harga: RM 33.00
Lokasi: Tak payah taw

6 comments:

Anonymous said...

pah nie g try mknnn jawa kt kapar plak yeh..=D cnfrm lgi sdp..hehehe

Al-Scheira said...

makanan jawa?? dulu sy pernah ad tukang masak org jawa..sy tak berape selera masakan jawa..tp suatu hari nanti mungkin sy akan suke

Che Kay said...

hahahaha satu hari tu yang aku tak tahan nak gelak. ye la esok2 kena la blaja nak masak ikut tekak cucu jawa tu kan. hahahahha

Muhammad Hussaini Khairudin said...

Salam

Ko patut gi makan kat restoran saba kat cyberjaya

Yamani food. Murah, 3 orang rm50.

Sedap dan sedap.

Al-Scheira said...

hussaini:NO!..aku da penah try SABA kat CYBERJAYA tu..lagi teruk , aku bagi dia skor 0/10...u should try AL-RAWSHA!!!

Al-Scheira said...

kaykay: tu la aku tengah pikir pasal SUATU HARI nanti tu..hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails