10 February 2010

BBQ and Steamboat




Gambar menunjukkan hahaahha...skema nye ayat...tataw nak cakap macam mane..tapi ini ialah steamboat dan BBQ..nampak tak ketulan-ketulan ayam dan daging, pastu ada udang. Kedai ni terletak di sungai buloh. Makanan dia Unlimited dengan harga RM 18 untuk dewasa, kanak2 tak taw plak berapa ringgit, jadi bleh la nak lepak sampai pukul 11 malam ke abiskan makanan kat kedai ni. Kedai ni bukak pukol 5 ptg



Posted by Picasa

2 comments:

ady said...

salam,
bole saya taw full name dan address kedai steambot sg.buloh ni?

Al-Scheira said...

name kedai tu BBQ and Steamboat...huuhu..masalahnya saya tak taw address kedai tu..kalo sy drive sy taw la..tak reti camne nak describe..tp saya ad no tepon bos kedai tu

013-3372761

saya akan call untuk booking..
dia bukak kol 5 ptg dan akan tutp bila sume orng balik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails