15 February 2010

ABC seksyen 2, Shah Alam


ABC kegemaran saya !!!!

ABC seksyen 2 ialah salah satu tempat yang menjual ABC ala-ala moden, selain daripada isi kandungan biase, dalam ni jugak terdapat cendol, laici, biji selasih, kacang-kacang, barli, laici, nata de coco, jagung dan macam -macam lagi, berbaloi la dengan harga. Atas sekali dihidangkan dengan ais krim, coklat, buahan2 seperti anggur dan biskut Love letters.
Harga: RM 3.00

7 comments:

Che Kay said...

testing2!

Che Kay said...

Wah! dah boleh komen! nantikan komen dari saya!

Al-Scheira said...

wahaha...bagus2...

Che Kay said...

btw ko kira pelahap jugak kan! hahaha

Al-Scheira said...

sape tgk blog aku conferm stok makan banyak perut buncit...hahaha

Yummy! said...

Ahhh!!!yang ni mmg terbaikkK!!

Yummy! said...

TerbaikkK!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails