03 January 2015

Mount Kinabalu Heritage Resort & Mesilau Cattle Farm

Salam. Waah ingt ye kawan2, sekarang bukan pasal makanan sahaja. Tp apa apa sahaja. Pada tahun 2012 sy pergi tidur kat sini. Ok laaa jugak. Ada 2 section, kita nak bilik dalam hotel atau chalet.Tapi Chalet kan kene naik tangga.Tinggi gak. org malas cam aku susah sikittt. hehe. Ini semua kerana challet ni dibina di Lereng2 bukit kann  so mmg la xsekata kedudukannya. Ada yang diatas. Ada yg dibawah. 
Ni Bilik kami
Ni Lobby hotel. Cantik kan. Ok la..kemas. 
Ni dari bilik kami nampak dgn jelas gunungnya.. 

Ni bila da terang sikit.. matahari da naik.. nyaman kan? Sangat jelas gunungnya kan.. Jata Negeri Sabah ada gambar gunung ni .(dulu time skolah2 mesti kene afal kann.. pastu kat buku latihan skolah aku pon ad terpampang jata negeri sabah..)

Ni Bilik 

Ni da siap tgk view. nak naik da 
Nampak tu gunung kinabalu. Cantik Sangat pemandangan. Nyaman. Memandamgkan Hotel ini sangat strategic, dalam 5 minit je dari hotel ialah Mesilau Dairy Farm
Apa lg yg ada melainkan lembu2 ini. hihi. lepas tgk milking session kita boleh beli processed fresg milk nye 
Mesilau Farm

02 January 2015

Tahun 2015

Helo helo..salam!!.. Fuhhh. berabuk nye blog..tgk last updated pon da lama gila. Adakah ini petanda Al-scheira sudah kurang makan??. wahaha..mane ad..sbenarnya sy da malaaas mkn..baik masak sendiri kan.. tp tetiba akhir 2014 kembali rasa nak buat review mkn2.. critics sana critics sini. hihihi.. sapa xsuka boleh tolong jangan baca blog ni. Eh.ad lg ke org baca blog. Mcm da kurang jeeeeww..

Nanti sy nak buat review hotel ni plak
.Mount Kinabalu HEritage Resort ataw 
perkasa hotel

02 October 2013

kek Fazriz...

Assalamualaikum..

Sangat lama tak update blog-blog ni...
fuhh..

apa yang patut saya update???
saya da lama tak makan kat kedai-kedai makan..sume masak sendiri je..ehhehe..senang..

sekarang saya jual kek plak..bleh la visit

  •  instagram @musirahalif #kekfazriz
  • www.facebook.com/kekfazriz
dan sesiapa yang berminat untuk membeli produk makanan keluaran muslim, bolehla layari
  • http://klangmuslimshoppe.blogspot.com



















01 March 2013

Collaboration with wedding planner/caterer

Hi, We are looking for a serious collaboration with wedding planner/caterer in terms of supplying wedding cakes/ souvenir and related items

Please Contact: Pn.Sheera 0192137229
Location: Shah Alam



28 February 2013

Red Velvet- Badminton court cake


Assalam, ini dia versi red velvet yang baru...dengan badminton court skali..hahaha...marilah mencuba red velvet cake kami 


Sekiranya anda beminat untuk menempah kek 3Djenis lain boleh la hubungi saya 
sheera: 0192137229
Penghantaran area lembah klang sahaja



Cookies and Cream Cheesecake

Disini saya memperkenalkan kek baru ciptaan kami, sejenis kek cheese ( tanpa bakar)

\

Untuk sebarang pertanyaan/ tempahan boleh hubungi saya
sheera: 0192137229
Penghantaran sekitar lembah klang sahaja




21 February 2013

Black Chocolate Cake

Black Chocolate atau moist chocolate cake sajenis kek yang simple tapi sedap..sume orang suke kek coklat (kot)..ada segelintir je yang tak gemarkan coklat..Ada 2 jenis kek coklat ni..ada yang kukus ada yang bakar..yang ni, yang bakar..


Didatangkan dalam 3 jenis saiz

800g = RM 27
1.6 kg = RM 47
mini siza = RM 6.50

untuk tempahan boleh hubungi Sheera= 0192137229
Penghantaran area Lembah Klang sahaja..

19 February 2013

Classic Fondant Cake


Kek Fondant untuk majlis perkahwinan/ pertunangan



RM 210
Hubungi kami untuk tempahan:

Sheera: 0192137229

09 February 2013

Cupcakes-Cookies and Cream


Salam..kepada penggemar cupcakes, ini ialah cupcakes cookies and cream.

Harga: RM 50.00 sahaja/box (16 pcs)

Sekian..

Panghantaran: Klang Valley only

07 February 2013

The Cheesecake

Season of Cheesecake Lover!!

Salam..Bulan ni kami menerima banyak tempahan Kek Cheese -dengan sos blueberry ..

sekiranya anda juga berminat boleh hubungi saya..


Penghantaran area: Lembah Klang

RM 50 /kg




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails